Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Weegschaal horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Weegschaal De weegschaal jaarhoroscoop 2019 schetst een beeld waarin het stabiele karakter overheerst. Dat is weer eens wat anders dan de turbulentie van afgelopen jaar. Dat betekent niet dat er helemaal niets gebeurt. Er zijn zeker wel ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het vlak van liefde en relaties en ten aanzien van de carrière. De veranderingen die er op dit gebied komen, zijn bij de weegschaal in elk geval meer dan welkom. De financiële situatie laat weinig wijzigingen zien, maar in de sterren staat een kleine meevaller geschreven. De gezondheid is niet het hele jaar optimaal. Dat heeft volgens de jaarhoroscoop onder meer te maken met het altijd maar doorgaan. Ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling geldt dat hier pas in de tweede helft jaar ontplooiing in is te verwachten.

Liefde en relaties 2019

Er is sprake van een leuke ontwikkeling op het gebied van de liefde volgens de weegschaal jaarhoroscoop. Er is tussen partners sprake van het doorbreken van de sleur. Dat gebeurt op een bijzondere manier met speciale plannen voor de toekomst. Singles hebben vooral in mei en oktober kans om de liefde op het pad te vinden. Gooi de charme in de strijd om de aandacht te trekken en vast te houden, maar speel geen spelletjes. Ten aanzien van de relatie met vrienden en familie geldt dat er sprake is van een stabiliteit. Er zijn gezellige momenten, waar de weegschaal zich op de voorgrond stelt. Heb wel oog voor degene die het wat moeilijk lijken te hebben. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Financiën 2019

De weegschaal jaarhoroscoop 2019 is duidelijk voor wat betreft de financiën. Er is sprake van een stabiel inkomen dat geen aanzienlijke wijzigingen ondergaat. Wel komt er op een gegeven moment een financiële meevaller. Die is niet enorm groot, maar voldoende om wat leuks van te gaan doen. Het geld dat beschikbaar komt, is ook apart te zetten om voor dat ene doel te gaan sparen.

Carrière 2019

De jaarhoroscoop voor de weegschaal is qua beeld overwegend stabiel, maar dat is niet van toepassing op de carrière. Er komt een verandering aan. Die doet zich voor op functieniveau, maar zonder dat er sprake is van een forse loonstijging. Het is ook mogelijk dat de verandering zich voordoet op het gebied van de locatie. Een overplaatsing ligt dan in het verschiet, maar de afstand van woon-werkverkeer verandert niet noemenswaardig.

Gezondheid 2019

De weegschaal jaarhoroscoop 2019 laat een beeld van de gezondheid zien dat wisselend is. Het ene moment bruist de weegschaal van de energie. Daar schuilt meteen het gevaar voor de gezondheid in. Het altijd maar doorgaan als er een doel voor ogen is, zorgt ervoor dat er weinig rustmomenten zijn. Dat is een belasting voor het lichaam. Zoek en maak tijd voor de nodige ontspanning.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De persoonlijke ontwikkeling staat in 2019 voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop in het begin op een laag pitje. Er is gewoonweg geen ruimte en tijd om aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling te besteden. Daar komt pas in de tweede helft en dan laat in het najaar verandering in. Opmerkelijk daarbij is dat er ineens minder aandacht voor materiële zaken en meer aandacht is voor ervaring en beleving.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Maité is beschikbaar
 •   Toestel 3444
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Maité
X
Betty is beschikbaar
 •   Toestel 1282
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Betty