Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Waterman horoscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018 - Waterman De waterman jaarhoroscoop 2018 voorziet in een jaar dat rustig lijkt te verlopen, maar schijn bedriegt in dit geval. Er komen namelijk momenten die de nodige spanning met zich meebrengen en dan vooral in de privésituatie. Hoe het een en ander zich ontwikkelt, hangt van meerdere factoren af, maar er is geen sprake van het slechtste scenario. De financiën zien er in elk geval wat rooskleuriger uit. Met betrekking tot de carrière komt er een punt, waarop een definitieve beslissing moet worden genomen. De gezondheid laat mede gelet op de nodige spanningen af en toe wat te wensen over. 2018 is volgens de jaarhoroscoop waterman wel een jaar, waarin de persoonlijke ontwikkeling een grote vooruitgang doormaakt.

Liefde en relaties 2018

De liefde houdt in 2018 volgens de waterman jaarhoroscoop stand en de band tussen partners wordt zelfs versterkt. De spanningen in het privéleven van de waterman hebben namelijk geen betrekking op de relatie, maar komen voort uit een andere oorzaak. De verhouding tot andere relaties, zoals familie en vrienden kent weinig verandering. Behalve dat er in de tweede helft van het jaar wat meer en vaker contact wordt gezocht. De single watermannen kunnen zich voorbereiden tijdens de overgang van de lente naar de zomer op een bijzondere ontmoeting. Wie op zoek is naar de liefde wordt aangeraden om dit contact in stand te houden.

Financiën 2018

De waterman jaarhoroscoop 2018 laat op het gebied van financiën een rooskleurig beeld zien. Er doen zich geen grote financiële problemen voor. Ook al lijkt dat soms wel zo als er een financiële tegenvaller dreigt aan te komen. Niets is wat het lijkt wat dat betreft. Het moment waarop er extra aandacht besteed moet worden aan de financiële situatie is in de zomerperiode. Geef dan niet overmoedig geld uit dat beter aan andere zaken besteed kan worden. Dan blijft de portemonnee wat beter gevuld.

Carrière 2018

De horoscoop voor het jaar 2018 laat zien dat er ruim voor de zomer een belangrijke beslissing moet worden genomen. Gaat de waterman op dezelfde voet verder of wordt er een andere weg ingeslagen? Naast dat deze keuze gemaakt moet worden, dient zich er een extra optie aan. Er kan namelijk ongeacht de keuze wat extra geld worden verdiend en dan vooral in de periode na de zomer.

Gezondheid 2018

De spanningen die zich op momenten in het privéleven voordoen, hebben weerslag op de gezondheid. Dat kan zich volgens de jaarhoroscoop waterman uiten in spanning die letterlijk gevoeld wordt en dat zorgt weer voor mentale onrust. Neem de tijd voor ontspanning op dergelijke momenten. Voldoende rust, ontspanning en zorgen voor gezond eten is aan te raden.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

Problemen kunnen mensen sterk maken en dat is in 2018 volgens de horoscoop voor de waterman zeker het geval. Er volgt dan ook een grote sprong in de persoonlijke ontwikkeling en dat komt niet alleen de persoon zelf ten goede, maar zeker ook de omgeving. Het is aan te raden dat de waterman bij zichzelf blijft en niet ineens een heel ander persoon wordt die voor de omgeving zelfs wel eens onherkenbaar kan zijn.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana
X
Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid