Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Vissen horoscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018 - Vissen De vissen jaarhoroscoop 2018 laat een jaar zien, waarin het gevoel volledig op de voorgrond komt te staan. Er worden dan ook op verschillende vlakken intuïtieve beslissingen genomen. Het leuke daarvan is dat deze wel eens heel verrassend uit kunnen pakken. Dat is voor de vissen zelf goed, maar voor de directe omgeving niet altijd. De carrière lijkt in een stroomversnelling te gaan, maar het is goed om een stap op de plaats te doen. De veranderingen die zich voordoen, hebben vooral betrekking op de liefde en relaties. De financiële situatie kan op bepaalde momenten er minder rooskleurig uitzien. Met betrekking tot de gezondheid en persoonlijke ontwikkeling is er sprake van een opmerkelijke combinatie.

Liefde en relaties 2018

De jaarhoroscoop 2018 voor vissen staat op het gebied van liefde en relaties in het teken van verandering. Singles hebben de kans een serieuze relatie aan te gaan, waarbij de overgang van de winter naar de lente voor verrassingen kan zorgen. Vissen die een relatie hebben, zijn geneigd om op basis van gevoel belangrijke beslissingen te nemen. Dat kan het einde van een relatie betekenen of juist inhouden met de partner een frisse start te maken. Deze lijn qua gevoel kan eveneens betrekking hebben op relaties met vrienden en familie. Als er sprake is van een specifiek gevoel laat dan eerst de ratio spreken voordat er definitieve stappen worden gezet.

Financiën 2018

De jaarhoroscoop voor vissen schetst op financieel gebied in eerste instantie een beeld zonder noemenswaardige problemen. Toch is het aan te raden behoedzaam te zijn. Doe geen investeringen die geweldig lijken, want dat kan wel eens een deceptie worden. Er doen zich zowel in het voorjaar als najaar bovendien situaties voor die het noodzakelijk maken om extra zuinig te zijn. Overigens is er tegen het einde van het jaar wat meer positiefs te melden. Er kan dan namelijk op een onverwachte structurele verbetering worden gerekend.

Carrière 2018

Het gaat goed met de vissen in de loopbaan in 2018. De jaarhoroscoop laat namelijk een beeld zien, waarin er zelfs sprake is van een stroomversnelling. Degene die afstuderen, komen snel aan het werk en als er nog vissen zonder baan zijn, lijkt daarop eens die ene functie beschikbaar waar een grote kans op wordt gemaakt. Vissen die al bezig zijn met hun carrière krijgen op het werk de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een extra cursus te volgen.

Gezondheid 2018

De gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling lijken in 2018 volgens de jaarhoroscoop vissen hand in hand te gaan. De persoonlijke aandacht voor zichzelf heeft namelijk een helend effect op zowel de geest als het lichaam. Over het geheel genomen, is er sprake van een prima gezondheid. Dit geldt echter niet voor degene waarbij er al sprake was van het ontstaan van gezondheidsproblemen. Die kunnen namelijk niet meer zomaar de kop worden ingedrukt.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

De persoonlijke ontwikkeling voor vissen is er in 2018 volgens de jaarhoroscoop vissen op gericht om meer naar binnen te kijken. Er wordt meer tijd en rust genomen voor volledige ontspanning en dat is een weldaad voor lichaam en geest. De persoonlijke ontwikkeling richt zich verder op het ontplooien van een creatieve hobby die lange tijd in de vergetelheid was geraakt.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana