Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Stier horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Stier De stier jaarhoroscoop 2019 schept een beeld van een jaar waarin stabiliteit zich afwisselt met hoogtepunten en dieptepunten. Deze doen zich overigens op verschillende vlakken voor en vooral in de werksfeer en met betrekking tot liefde en relaties. De financiële situatie is de enige uitzondering en laat een constant positief beeld zien. Dat is prettig, maar hebzucht ligt hierdoor wel op de loer. De jaarhoroscoop is interessant voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling. De stier geeft zich volop over aan de kunst of muziek. De innerlijke spiritualiteit staat hierin centraal. De gezondheid kent over het algemeen geen problemen, maar dat geldt niet voor iedereen. Dit sterrenbeeld krijgt mogelijk te maken met luchtwegproblemen.

Liefde en relaties 2019

Relationeel gezien is het niet een topjaar voor de stier volgens de jaarhoroscoop. Het is wel eens beter gegaan in de relatie met de partner. Daarom is er wat extra aandacht voor elkaar nodig en ook in de zin van de ander vrijlaten. Bezitterig gedrag is de grootste boosdoener voor de problemen. Daar krijgen singles eveneens mee te maken. Dat zorgt er mogelijk voor dat een prille liefde al snel geen stand houdt. De omgang met vrienden en familie gaat zijn gangetje, maar let wel op dat er geen misverstanden ontstaan. Een duidelijke communicatie voorkomt problemen op dat vlak.

Financiën 2019

Het gaat al tijden goed met de financiën en de stier jaarhoroscoop 2019 is zo mogelijk nog positiever. De financiële situatie is het hele jaar door rooskleurig en verbetert alleen maar verder. Het geld komt van verschillende kanten binnen en volgens de jaarhoroscoop komen er geen grote ongeplande uitgaven voorbij. Dat is prettig om te weten, maar het is wel raadzaam om geen onbezonnen gedrag te vertonen. Er is slechts sprake van een jaarbeeld en anticiperen op een verdere toekomst is verstandig.

Carrière 2019

De stier jaarhoroscoop 2019 laat voor wat de betreft de carrière niets aan duidelijkheid te wensen over. Er komen veranderingen en niet de minste of geringste. Hoogtepunten en dieptepunten lijken zich te verenigen. Bijvoorbeeld met een flinke promotie waar een verhuizing als aderlating voor geldt. Of een uitbreiding van taken met meer werkdruk en meer uren, waar de persoonlijke situatie onder lijdt. Niet elke verandering is een keuze, zodat de stier alle kracht moet hebben om de nieuwe situatie te accepteren.

Gezondheid 2019

De luchtwegen van de stier zijn volgens de jaarhoroscoop vatbaar voor infecties. Het is oppassen dat een virus of infectie niet uitmondt in een longontsteking. Op tijd rust nemen luidt hiervoor het advies. Een ander probleem doet zich mogelijk voor rond bepaalde organen, zoals de lever en nieren. Het is dus zaak de gezondheid wat extra in de gaten te houden.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

Kunst, muziek of cultuur staat centraal in de persoonlijke ontwikkeling van de stier in 2019. Dat is wat de jaarhoroscoop laat zien en dan vooral gericht op de innerlijke spiritualiteit. De stier heeft de keuze om van andermans creativiteit te genieten of zelf aan de slag te gaan. Beide opties geven rust en zijn bevorderlijke voor het welzijn.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Marianne is beschikbaar
 •   Toestel 1045
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marianne
X
Layla is beschikbaar
 •   Toestel 7286
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Layla