Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Stier horoscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018 - Stier De stier jaarhoroscoop 2018 laat op de meeste vlakken een gelijkmatig beeld zien. Dat is in vergelijking met vorig jaar op bepaalde vlakken een verademing. Aan de andere kant brengt het gelijkmatige karakter ook met zich mee dat er zich niet echte hoogtepunten of dieptepunten voordoen. Al kan dat door individuen die stier als sterrenbeeld hebben wel zo worden ervaren. De financiën zijn stabiel en dat geldt ook voor de carrière hoewel er zich mogelijkheden aandienen die voor een drastische verandering zorgen. Of de stier zich daaraan waagt, is echter nog maar de vraag. Ten aanzien van de gezondheid is er wel sprake van enkele reguliere ongemakken. Bovendien is er nog een uitschieter te verwachten die betrekking heeft op de persoonlijke ontwikkeling.

Liefde en relaties 2018

Op het gebied van liefde en relaties is het prettig te weten dat volgens de stier jaarhoroscoop er weinig turbulentie te verwachten is in negatieve zin. Dat betekent echter ook dat er zich in sommige relaties een sleur kan voordoen. Elkaar even weer de nodig aandacht geven, kan ervoor zorgen dat deze spiraal doorbroken wordt. Singles kunnen al vroeg in het jaar op een leuke kans in de liefde rekenen. Overigens zijn er gedurende het hele jaar interessante ontmoetingen. De relatie met vrienden en familie gaat zijn gangetje. Al is er op dat gebied wel een hoogtepunt in verband met een groot feest dat door anderen georganiseerd wordt

Financiën 2018

De jaarhoroscoop voor de stier laat in 2018 een jaar zien, waarin de financiën helemaal op orde zijn. Er doen zich geen extreme financiële tegenslagen voor, maar het kan zijn dat er in huis wat moet worden vervangen. Daar is op dat moment dan ook wel geld voor beschikbaar, zodat er geen financiële problemen komen. Wie de financiële situatie een impuls wil geven, kan dat bereiken door bepaalde keuzes in de loopbaan te maken.

Carrière 2018

Er doen zich volgens de horoscoop in 2018 voor de stier kansen voor op het gebied van de loopbaan. Indien de keuze wordt gemaakt voor verandering betekent dat een vooruitgang op financieel gebied. Het is echter wel aan te raden om goed na te denken over de gevolgen van deze verandering. Die kunnen namelijk invloed hebben op de privésituatie.

Gezondheid 2018

Het gaat over het algemeen goed met de gezondheid in 2018 hoewel er altijd situaties zijn die op individueel niveau impact kunnen hebben. Het algemene beeld dat de jaarhoroscoop voor de stier geeft qua gezondheid is positief. Dat betekent overigens niet dat er geen virusje de kop op kan steken of dat er zich andere lichamelijke ongemakken kunnen voordoen, zoals huiduitslag of pijnlijke spieren.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

Het beeld van de jaarhoroscoop stier in 2018 is gelijkmatig, maar niet voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling. Het komt misschien wel juist door de gelijkmatigheid dat er ruimte wordt geboden voor de ontwikkeling op persoonlijk vlak. Er is namelijk sprake van rust in het leven en dat opent deuren om meer tijd te besteden aan bijvoorbeeld een nieuwe hobby of sportieve activiteiten.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Anmary is beschikbaar
 •   Toestel 1635
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Anmary
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana