Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Steenbok horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Steenbok De steenbok jaarhoroscoop 2019 laat zien dat de turbulente tijden in elk geval tijdelijk voorbij zijn. Stabiliteit vormt de basis voor een rustig en goed begin van het nieuwe jaar. Halverwege het jaar lijken er zich enkele veranderingen voor te doen. Deze hebben te maken met onderlinge verhoudingen met anderen en met het werk. Er zijn geen extreme wijzigingen te verwachten in de loopbaan. De financiële situatie bevindt zich in rustig vaarwater met her en der een tegenvaller en meevaller. Dat houdt elkaar mooi in balans. De liefde kruist het pad van singles die wel oplettend moeten zijn. De gezondheid laat niet veel te wensen over, maar er zijn wel een aantal uitzonderingen. Ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling is er niet al te veel gedoe. Daar zit de steenbok gelukkig ook niet op te wachten.

Liefde en relaties 2019

De liefde van de steenbok is in alle opzichten aanwezig en voelbaar voor de partner. Deze beleving heeft meteen in het begin van het jaar volgens de jaarhoroscoop al een hoogtepunt. Daar komen er nog meer van in de rest van het jaar. De single steenbok die op zoek is naar de liefde mag in de lente veel verwachten. Blijf oplettend, want de interesse van de toekomstige partner wordt niet altijd opgemerkt. In de zomer is er sprake van een stabiele basis om de relatie verder uit te bouwen. De onderlinge verhoudingen met familie en vrienden lijken op scherp te worden gezet. Dat heeft onder meer te maken met een verschil in inzicht als het gaat materiële zaken.

Financiën 2019

De steenbok jaarhoroscoop 2019 is positief als het gaat om de financiën. Er zit weinig extreme beweging in de financiële situatie. Er zijn wat kleine uitgaven die onverwachts opdoemen. Aan de andere kant is er dit jaar ook ruimte om een aantal keer op een kleine meevaller te rekenen. Het grote geld stroomt voor de steenbok volgens de jaarhoroscoop in elk geval nog niet binnen.

Carrière 2019

De jaarhoroscoop voor 2019 geeft het inzicht dat het met de loopbaan voor dit sterrenbeeld wel zijn gangetje gaat. Er zijn in de tweede helft van het jaar misschien wat strubbelingen die zich voordoen. Dat heeft onder meer betrekking op de trots van de steenbok die in dit geval maar beter even pas op de plaats moet maken.

Gezondheid 2019

De steenbok heeft volgens de jaarhoroscoop in 2019 over het algemeen een goede gezondheid. Er is echter een kleine groep die met gezondheidsproblemen te maken krijgt. In eerste instantie is onduidelijk waar de lichamelijke klachten exact vandaan komen. Nader onderzoek is in dat geval zeker vereist. Ten aanzien van de gezondheid geldt verder dat dit sterrenbeeld er goed aan doet om meer in beweging te komen.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De steenbok jaarhoroscoop 2019 is vrij duidelijk als het gaat om de persoonlijke ontwikkeling. Er is in het afgelopen jaar wat in gang gezet. Dit sterrenbeeld blijft dat pad volgen en de verdere persoonlijke ontwikkeling kent daarin geen veranderingen. Het is wel tijd om meer actie te ondernemen en een leuke sport of hobby te gaan doen. Dat bevordert het gevoel van welbevinden.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Betty is beschikbaar
 •   Toestel 1282
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Betty
X
Marianne is beschikbaar
 •   Toestel 1045
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marianne