Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Steenbok horoscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018 - Steenbok De steenbok jaarhoroscoop 2018 biedt inzicht in een roerig jaar. De rustige periode lijkt ineens over te zijn. Dat wordt al gemerkt in januari, wanneer er zich opeens een situatie voordoet, waarin de steenbok alles op alles zet om achter het eigen standpunt te blijven staan. Dat werpt zijn vruchten af en voelt als een overwinning. De relatie met de partner en vrienden en familie wordt in alle verhoudingen hechter. De financiële situatie is voor de steenbok in 2018 wisselend met onverwachte uitgaven, maar ook met extra verdiensten. Een stabiel evenwicht is er echter niet. Dat evenwicht is er wel in de loopbaan en dat wordt als prettig ervaren. De jaarhoroscoop is voor wat betreft de gezondheid ook duidelijk, want er zijn momenten dat de steenbok liever diep weg kruipt onder de dekens. Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling wordt heel bewust een ander pad ingeslagen.

Liefde en relaties 2018

Er is volgens de jaarhoroscoop 2018 voor de steenbok alle gelegenheid om de relatie met de partner te verdiepen. Er wordt meer tijd genomen voor elkaar, maar ook voor de gezamenlijke omgang met familie en vrienden. Daarnaast blijft het belangrijk om ook van tijd met eigen vrienden te genieten. De steenbok die single is, wordt plotseling overvallen door een gevoel van weemoed met de gedachte aan het vinden van de echte liefde. Het goede nieuws is dat die liefde er ook komt. Het is nog even afwachten, maar als de eerste twee maanden van het jaar voorbij zijn, wacht er een leuke kans. Wie die laat glippen, heeft het geluk dat er een herkansing wacht.

Financiën 2018

De steenbok jaarhoroscoop 2018 is wisselend ten aanzien van het geld dat er besteden is. Dat is op het ene moment meer dan normaal. Op een ander moment kan het echter maar zo zijn dat het geld weer als sneeuw voor de zon verdwijnt. De financiële situatie is dus niet erg stabiel te noemen. De steenbok zal niet steenrijk worden in 2018, maar evenmin straatarm, zodat de balans aan het einde van het jaar worden opgemaakt zonder dat deze doorslaat.

Carrière 2018

De jaarhoroscoop voor 2018 is voor de steenbok op het gebied van de carrière duidelijk. De lijn van afgelopen jaar zet zich namelijk voort, zodat er weinig opmerkelijke veranderingen zijn te verwachten. Het is wel leuk als er een nieuwe collega opduikt die voor wat meer beroering op de werkvloer zorgt. Indien er een mogelijkheid wordt geboden om de kennis te vergroten, zoals door een cursus te volgen, kan aangeraden worden deze optie met beide handen aan te grijpen.

Gezondheid 2018

De steenbok heeft in 2018 nogal met een wisselende gezondheid te maken als er naar de jaarhoroscoop wordt gekeken. Er zijn momenten dat diep weg duiken onder de dekens de voorkeur geniet, maar door daaraan toe te geven, kan de situatie zich verergeren. Deze gevoelens kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid. Probeer anders tijdig hulp in te schakelen, zodat de situatie niet nog verder uit de hand loopt.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

De steenbok is volgens de jaarhoroscoop in 2018 bezig met een persoonlijke ontwikkeling die een basis voor een verandering voor altijd kan leggen. Er wordt heel bewust een ander pad ingeslagen, waarbij er tegen de gewoonte van de steenbok in wordt gehandeld, maar heel effectief blijkt te zijn.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia