Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Ram horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Ram De ram jaarhoroscoop 2019 geeft veranderingen aan op meerdere gebieden. Het avontuurlijke karakter van dit sterrenbeeld vormt daar de basis voor. Het enthousiasme draait ook zomaar weer om als een ander pad is ingeslagen. Het is belangrijk om wat meer geduld te hebben en niet te snel op te geven. Als het gaat om de liefde en relaties is er een topjaar op komst met een hoogtepunt aan het einde van de lente. De financiële situatie is nogal turbulent en dat is niet altijd positief. De carrière kent eveneens ups en downs, maar daar slaat de ram zich volgens de jaarhoroscoop goed doorheen. De gezondheid en persoonlijke ontwikkeling zijn opmerkelijk met elkaar verbonden.

Liefde en relaties 2019

De relatie is volgens de ram jaarhoroscoop 2019 fantastisch. Er is alle tijd en aandacht voor elkaar. Ruzies komen weinig voor en zijn anders snel weer voorbij. Singles komen in de hemel terecht met opeens aandacht van meerdere kanten. Laat je vooral leiden door je intuïtie om bij de liefde van je leven uit te komen en te blijven. Daar is het einde van de lente een goed moment voor. De relatie met vrienden en familie lijkt hechter dan ooit te zijn. Gebeurtenissen uit het verleden zijn vergeten en met een laag zand erover begraven. Laat dat ook zo en haal geen oude koeien uit de sloot.

Financiën 2019

Er is volgens de jaarhoroscoop voor de ram in 2019 haast geen peil te trekken op de financiële situatie. Overmoedigheid lijkt op enig moment in het spel te zijn om een grote klapper te maken. Die komt er echter niet. De turbulentie heeft vooral betrekking op het patroon van uitgaven en inkomsten. Die zijn haast doorlopend niet in verhouding met elkaar. De ene keer heb je veel geld over en de andere keer lijkt het je portemonnee uit te wandelen. Pas aan het einde van het jaar lijkt er wat meer stabiliteit te komen.

Carrière 2019

De jaarhoroscoop ram laat voor 2019 wat strubbelingen zien op het pad van de loopbaan. Dat heeft onder meer te maken met de leidersrol. Het leidersgedrag is niet altijd op zijn plaats en zorgt mogelijk voor problemen. Een grote verandering staat op stapel voor degene die een nieuw avontuur aangaan op werkgebied. Neem niet al te impulsief een besluit, maar weeg alle voordelen en nadelen goed tegen elkaar af. Anders is de kans groot dat er snel weer een verandering komt in de carrière.

Gezondheid 2019

De gezondheidssituatie is op basis van de jaarhoroscoop van de ram is niet altijd even gunstig. Hoofdpijn komt nogal eens voor, maar dat staat wel in relatie tot de persoonlijke ontwikkeling. Depressieve gevoelens steken mogelijk de kop op en dat heeft ook zijn weerslag op het lichaam.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De persoonlijke ontwikkeling is er volgens de ram jaarhoroscoop in 2019 een van uitersten. Vooral op het mentale vlak is er veel te doorstaan. Blijf niet alleen met problemen, maar deel deze met de omgeving. Dat verlicht de emotionele pijn. Houd het lichaam gezond door actief te zijn, maar zoek niet teveel de extremen daarin op.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Betty is beschikbaar
 •   Toestel 1282
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Betty
X
Nicolina is beschikbaar
 •   Toestel 1150
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Nicolina