Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Maagd horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Maagd De maagd jaarhoroscoop 2019 laat een roerig beeld zien. Het is afgelopen met de redelijke stabiliteit. Dit jaar is een jaar van verandering. Die doet zich op verschillende vlakken voor. In de liefde staat de maagd voor een belangrijke beslissing. Dat geldt zowel voor degenen met een relatie als voor singles. De financiële situatie staat in relatie tot de carrière. Er doet zich een verandering voor en die stelt dit sterrenbeeld voor een belangrijke keuze. Op het mentale vlak is er sprake van onrust. Dat heeft zijn weerslag op het lichaam. De gezondheid laat in bepaalde periodes dan ook wat te wensen over. Het is belangrijk dat er dit jaar meer ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kost tijd en energie, maar werpt wel zijn vruchten af.

Liefde en relaties 2019

De jaarhoroscoop 2019 voor de maagd schetst veranderingen op het gebied van de liefde of relaties. Er staat een afscheid gepland. Hoe dit zich vertaalt, is van de situatie afhankelijk. Als de liefde voor de partner is gedoofd, lijkt dat een einde in te luiden. Het is ook mogelijk dat een dierbaar familielid voor lange tijd op reis gaat. Singles hebben kansen om een nieuwe liefde te leren kennen, maar het is wel belangrijk om de ratio niet de overhand te geven. Laat het gevoel maar eens echt spreken en ga ervoor. Doe je dat niet dan is er alweer een afscheid voor de prille liefde een kans heeft gekregen.

Financiën 2019

De financiële situatie is volgens de maag jaarhoroscoop afhankelijk van de carrière. Er staan al wat uitgaven gepland en het is maar de vraag of deze doorgang vinden. De maagd staat niet graag voor verrassingen die met geld uitgeven te maken hebben. Raak niet in paniek, want de situatie herstelt zich vanzelf. Het is verstandig om voor een uitgave toch wat extra geld achter de hand te hebben. Een verbouwing kost bijvoorbeeld al snel meer. Een nieuwe auto blijkt toch wat duurder dan gedacht. Zo is het met alles dat betrekking heeft op grote uitgaven.

Carrière 2019

De jaarhoroscoop maagd 2019 laat zien dat er een verandering op stapel staat. Een verandering waar overigens wel een keuze voor is te maken. Een aanbod voor een betere positie laat het inkomen stijgen. Hierdoor ontstaat er al snel een situatie waarin de maagd gaat piekeren en besluiteloos lijkt. Laat de ratio los en volg het gevoel. Dat werpt zijn vruchten af ongeacht de keuze die je maakt.

Gezondheid 2019

De jaarhoroscoop 2019 laat voor de maagd een wat onrustig beeld zien als het gaat om de gezondheid. Piekergedrag uit zich in lichamelijke klachten. Het is dus belangrijk om bij de kern te komen en situaties sneller te accepteren dan eindeloos door te blijven piekeren. Dat komt de nachtrust en daarmee de gezondheid ook weer ten goede.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De maagd jaarhoroscoop 2019 laat zien dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan de persoonlijke ontwikkeling. Dat is ook mogelijk door te gaan sporten, want op die momenten is er geen tijd om na te denken. Verder is het belangrijk om wat minder eigenwijs te worden en ook te vertrouwen op het oordeel van anderen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Betty is beschikbaar
 •   Toestel 1282
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Betty
X
Tante Irma is beschikbaar
 •   Toestel 1021
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Tante Irma