Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Maagd horoscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018 - Maagd De maagd jaarhoroscoop 2018 geeft inzicht in een jaar dat ogenschijnlijk stabiel verloopt, maar op onverwachtse momenten uitschieters laat zien. Op het ene vlak is dat positief, maar op het andere vlak kan er sprake zijn van een dieptepunt. Het zijn juist de wat meer negatieve momenten waardoor de maagd wordt meegesleurd in overpeinzingen en piekertijd. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is dat een aspect waar in 2018 aan gewerkt kan worden. De financiële situatie lijkt vooral in het midden van het jaar er ineens anders uit te zien. Voor wat betreft de carrière is er sprake van een pas op de plaats. Voor wat betreft de gezondheid is er niet het hele jaar door sprake van een optimale situatie.

Liefde en relaties 2018

De jaarhoroscoop 2018 is voor de maagd gunstig gezind als het om de liefde gaat. Dat is niet alleen goed nieuws voor degene met een relatie, maar ook zeker voor de singles die ernaar op zoek zijn. De vonken spatten er namelijk vanaf als er een ontmoeting plaatsvindt die op het eerste gezicht direct herkenning biedt. Voor wat betreft de relatie die met vrienden onderhouden wordt, geldt dat de contacten gelijk blijven of wat verminderen. De band met familie wordt weer wat sterker en dat komt vooral doordat er meer begrip is aan de kant van de maagd en dat wordt ook getoond, wat gewaardeerd wordt.

Financiën 2018

De stabiliteit heeft in eerste instantie ook betrekking op het financiële vlak als er naar de maagd jaarhoroscoop 2018 wordt gekeken. Dat verandert echter in het midden van het jaar. Dan is er sprake van een verandering en die kan bestaan uit het plotseling komen te staan voor een onverwachte uitgave of voor een blijvend drastische verandering. Het is dus zaak om vanaf begin van het jaar de touwtjes strak in handen te hebben als het gaat om de financiële situatie en goed het overzicht te bewaren.

Carrière 2018

De jaarhoroscoop voor de maagd is duidelijk voor wat betreft de carrière in 2018. Er worden namelijk geen extreme veranderingen verwacht. Het kan zijn dat er nieuwe collega’s of een nieuwe leidinggevende komt, maar dat is een kwestie van gewenning. De horoscoop laat overigens nog wel zien dat er een kleine opening is voor de maagd die echt toe is aan verandering. Een wijziging in de loopbaan laat echter nog even op zich wachten. Al zijn de voortekenen wel gunstig. Er moet wat dat betreft geduld worden betracht.

Gezondheid 2018

De gezondheid van de maagd is in 2018 volgens de jaarhoroscoop wat fragieler te noemen in bepaalde periodes. Er kunnen zich gezondheidsproblemen voordoen, waar men wat langer aan vastzit. Het is op het gebied van de gezondheid dat de maagd echt aan zichzelf gaat denken. Dat heeft te maken met het altijd maar geven en niets tot weinig terugontvangen. Dat kan namelijk uitwerken op de gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

De maagd peinst en piekert vaak en dat kan soms leiden tot negatieve gedachten in plaats van dat de situatie gerelativeerd wordt. De jaarhoroscoop 2018 laat zien dat het een jaar is, waarin het tijd is om de situatie om te draaien. Het is de kunst om op een wat meer positieve manier over situaties na te denken.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Karina-Ischtar is beschikbaar
 •   Toestel 1086
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Karina-Ischtar
X
Zeliha is beschikbaar
 •   Toestel 1669
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Zeliha