Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Leeuw horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Leeuw De leeuw jaarhoroscoop 2019 is op de meeste vlakken positief. Er is ruimte voor nieuwe vriendschappen en singles hebben de kans om een nieuwe liefde te leren kennen. De financiële situatie is gunstiger dan het voorgaande jaar. Dat neemt niet weg dat er wel veranderingen zijn op dat gebied. De carrière verloopt voorspoedig met verdieping en ruimte voor extra verantwoordelijkheid. Met betrekking tot de gezondheid is er verbetering in zicht als het gaat om sluimerende klachten. Enige voorzichtigheid is geboden tijdens het sporten. Onderschat bijvoorbeeld niet wat de gevolgen zijn van een mogelijke blessure die in eerste instantie niet ernstig lijkt. Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling is er sprake van een grote ontplooiing. Die zorgt voor een goede basis voor de rest van de toekomst.

Liefde en relaties 2019

De jaarhoroscoop voor de leeuw staat in het teken van vriendschap en liefde. Er ontstaan leuke nieuwe vriendschappen. Singles komen in het voorjaar een interessant persoon tegen. Het blijft niet bij een enkele ontmoeting en de kans is groot dat de liefde er al snel van afspat. Degene met een partner bevindt zich in rustig vaarwater. Laat elkaar wel vrij. Je hoeft niet alles als partners samen te doen. De relatie met familie laat ook een leuk beeld zien met gezellige uitstapjes. Neem daarin gerust zelf als leeuw wat vaker het initiatief. Daar is zeker waardering voor.

Financiën 2019

De financiële situatie is volgens de jaarhoroscoop in 2019 gunstig. Er is daarbij wel sprake van een wisselend beeld. Van de ene kant is minder geld te verwachten en van de andere kant juist meer. De balans hiervan slaat door naar de goede kant. De leeuw lijkt volgens de jaarhoroscoop wat zuinig te zijn. De zuinigheid is steeds aanwezig, maar er zijn uitschieters. Dan krijgt dit sterrenbeeld het in de kop en komt er ineens het idee om een grote aankoop te doen.

Carrière 2019

De carrière verloopt volgens verwachting. De leeuw stopt veel tijd en energie erin en daarop volgt ook zeker de waardering. Dat is belangrijk voor dit sterrenbeeld dat door de waardering meer energie krijgt om zich extra in te zetten. In de loopbaan krijgt de leeuw volgens de jaarhoroscoop met extra verantwoordelijkheid te maken. Dat komt op het goede moment, want extra verantwoordelijkheid betekent in dit geval ook wat meer uitdaging.

Gezondheid 2019

De leeuw jaarhoroscoop 2019 laat een beter beeld van de gezondheid zien dan vorig jaar. De sluimerende klachten, hoofdpijn door spanningen en andere kleine ongemakken verdwijnen. Er doen zich wel situaties voor, waarbij er wat extra aandacht nodig is voor de gezondheid. Daar heeft de leeuw zelf invloed op. Bijvoorbeeld door wat minder zoetigheid te eten en de suikerinname in het algemeen te verminderen.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De persoonlijke ontwikkeling van de leeuw kent volgens de jaarhoroscoop een grote ontplooiing. Er volgt een stap naar zelfstandigheid en die stap heeft betrekking op de levensfase en persoonlijke situatie. Er is ruimte om de blik wat breder te trekken en de wereld wat groter te maken. Bijvoorbeeld door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat heeft invloed op de geestelijke verrijking.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Emily is beschikbaar
 •   Toestel 3619
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Emily
X
Leentje is beschikbaar
 •   Toestel 1349
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Leentje