Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Kreeft horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Kreeft De kreeft jaarhoroscoop 2019 laat een stabiel jaar zien met af en toe een twist die voor een intense beleving zorgt. Het is een jaar waarin de materiële zaken wat meer naar de achtergrond verdwijnen. De kreeft ervaart dat het innerlijke leven tot groei komt en de focus is daarbij gericht op de creativiteit. Bijvoorbeeld als het gaat om de carrière. Op het gebied van liefde en relaties is er weinig verandering voor partners, maar dat is anders voor singles. De financiële situatie is net als het pad van de loopbaan weinig vatbaar voor veranderingen. De jaarhoroscoop laat daarbij echter nog wel een aantal momenten zien die voor verrassingen zorgen. De gezondheid is eveneens stabiel en de persoonlijke ontwikkeling gaat met sprongen vooruit.

Liefde en relaties 2019

Er is dit jaar voor de kreeft met een partner volgens de jaarhoroscoop weinig turbulentie. Het gaat allemaal zijn gangetje zonder extreme uitschieters. Dat is op zich wel fijn voor het gevoelsleven, want het is niet zo dat er sprake is van een sleur. Singles met dit sterrenbeeld die zich openstellen, komen de liefde tegen. Dat gaat niet gepaard met extreme gevoelens, maar wel met een gevoel van herkenning. Dat gevoel legt de basis voor een sterke band die in de tweede helft van het jaar volop tot bloeit komt. De relatie met vrienden en familie kabbelt voort met af en toe ontmoetingen die extra gezellig zijn.

Financiën 2019

De kreeft jaarhoroscoop laat in 2019 geen grote verrassingen zien op financieel gebied. Dat is ook prettig, want het jaar staat niet in het teken van materiële zaken. Er komen geen onaangename verrassingen in de zin van een onverwachte financiële tegenslag. Indien er uitgaven staan gepland, is daar al een reservering of andere oplossing voor. Er is voldoende financiële ruimte om leuke dingen te doen. Het is prima om geld uit te geven aan speciale ervaringen. Bijvoorbeeld met het maken van een bijzondere reis. Of met uitgaven voor een hobby, waarbij de beleving centraal staat.

Carrière 2019

De jaarhoroscoop voor de kreeft schetst een stabiel beeld als het gaat om de carrière. Er staan weinig grote veranderingen op het spel als het gaat om wijziging van de loopbaan. Binnen de eigen werkzaamheden is er wel meer ruimte om de eigen creativiteit te ontplooien. Het is ook tijd om als kreeft wat meer op de voorgrond te treden. Ook al druist dat misschien tegen het eigen karakter in. Het werpt volgens de jaarhoroscoop zijn vruchten af om bijvoorbeeld kennis te delen. Of om ervaringen uit het verleden te gebruiken voor bepaalde werksituaties.

Gezondheid 2019

De kreeft jaarhoroscoop 2019 is met betrekking tot de gezondheid positief. Door het jaar heen zijn er weliswaar wat ongemakken, maar die gaan ook weer snel voorbij. Het is wel aan te raden om met het beoefenen van sport wat uit te kijken. Een blessure ligt op de loer als de kreeft te onvoorzichtig en overmoedig wordt.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De jaarhoroscoop voor de kreeft laat een topjaar zien op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling. Er is alle ruimte om het innerlijke leven tot bloei te laten komen. Voor de ene persoon is dat een speciale beleving met kunst. Een ander zet de eigen creativiteit in om kunst te maken. Het vergroten van de kennis op een bepaald gebied is ook duidelijk aanwezig.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid
X
Maité is beschikbaar
 •   Toestel 3444
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Maité