Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 21 februari 2019

Horoscoop vandaag

donderdag 21 februari 2019 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Het is verstandig om vaak schoon te maken en daarbij ook de kleine hoekjes niet te vergeten, of die ene lastige plek onder de bank. Niemand vindt het... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Ontzeg jezelf nou juist vanavond dat pleziertje niet, er zouden zulke mooie sociale contacten kunnen opbloeien! Af en toe mag je jezelf gerust een bee... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Toch ergens mee doorgaan in de hoop dat een combinatie van je eigen charmes en een flinke dosis geluk je er doorheen helpt? Nee! Begin gewoon helemaal... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Zorg ervoor dat je in een discussie niet verzandt in het spuien van verwijten. Dan heb jij je hart gelucht, maar daar schiet je toch weinig mee op. Je... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Je hebt zo lang geworsteld met een probleem, dat je je eigenlijk niet meer goed kunt voorstellen hoe je leven eerst was. Maar aan alles komt een eind... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Het zou verstandig zijn om je eens wat meer in de apparatuur in de keuken te verdiepen. Misschien zou je er wat vaker mee moeten werken, het is nameli... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De kans is groot dat er in een officieel document kleine lettertjes niet deugen en dat er sprake is van misleiding. Er zijn instanties die je kunnen h... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je hebt vaak te maken met de bureaucratie en het heeft helaas weinig zin om boos te worden. Daardoor word je alleen maar nog minder snel geholpen. Uit... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Een paar onverwerkte zaken zitten je dwars. Ga de confrontatie aan; praat met mensen. Alleen dan verdwijnt ook je hoofdpijn en chagrijnige humeur. Pas... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Een gunstige stand van de sterren geeft jou energie en vitaliteit. Je voelt een positieve onrust en je interesseert je plots voor dingen die je voordi... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Durf op alle fronten te laten zien wat je voelt. Soms mag je ook wel jouw ongecensureerde kant laten zien. Het wordt tijd om weer eens wat passie in j... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Je zou je vandaag misschien wat misselijk kunnen voelen. Wellicht komt dat omdat je iets verkeerds gegeten of gedronken hebt. Het kan echter ook zijn... Lees verder »


Emmy is beschikbaar
 •   Toestel 6006
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Emmy
X
Maité is beschikbaar
 •   Toestel 3444
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Maité