Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 15 december 2018

Horoscoop vandaag

zaterdag 15 december 2018 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Er spoken nu zoveel gedachten door jouw hoofd dat je gewoon geen rust kunt vinden. Het zou goed kunnen dat je doodmoe bent en toch niet in slaap valt.... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Financiële zaken zijn zaken die je niet zomaar op eigen houtje aan zou moeten pakken, maar waar je hulp van een deskundige bij nodig hebt. Er zitten n... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Als je met een probleem worstelt en er zelf niet uitkomt, ga dan eens met iemand praten. Je hoeft niet altijd alles alleen op te knappen. Bespreek dez... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Geef je eigen hebben en houwen in ieder geval prioriteit boven het gekibbel van de mensen om je heen. Daar heb jij immers maar weinig mee te maken. De... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Vanmiddag moet je rekening houden met een kleinere of grotere ruzie. Het lijkt wel of iedereen om je heen een beetje de kluts kwijt is. Iedereen is ge... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Jij bent erg zeker van je zaak, maar zelfs jij zult je nu nu een beetje moeten beheersen. Als je er mee bezig blijft, loop je de kans om halverwege de... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Vanavond ben je bijzonder gevoelig. Dat maakt je aan de ene kant kwetsbaar voor aanvallen en agressie, maar aan de andere kant ook bijzonder meevoelen... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Op liefdesvlak gaat alles z'n gangetje; blijf ook hier vernieuwen. Je voelt je vandaag erg emotioneel en dat vreet energie. Je bent dan ook erg moe en... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Als je al langer op iemand verliefd bent, wordt het nu hoog tijd het balletje aan het rollen te brengen. Als je alleen maar thuis zit te dromen kun je... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Die extreme koopdrift van je kan geen kwaad, zolang je je budget maar in de gaten houdt. Let op wat je allemaal gaat doen. Het is in deze periode heel... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Helder die ene situatie op en breng zo de rust terug. Iemand aanvaardt jouw standpunt gewoonweg niet, maar probeert jou van zijn standpunt te overtuig... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Plan eens een leuk avondje uit, bijvoorbeeld naar de bioscoop. Dit kun je doen met je partner, of met een paar vrienden. Je hebt het wel verdiend na d... Lees verder »


Anmary is beschikbaar
 •   Toestel 1635
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Anmary
X
Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid