Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag maandag 25 juni 2018

Horoscoop vandaag

maandag 25 juni 2018 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Weet hoe ver je kunt gaan en trek op tijd weer terug in je schulp. Sommige dingen kun je beter voor jezelf houden. Het is vandaag een zonnige dag, mis... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Je wordt helemaal gek van technische problemen, want je moet nu juist zoveel regelen. Misschien is het een teken. Doe het even rustig aan, wordt jou g... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De mensen om je heen zijn niet allemaal even goede vrienden, maar je werkelijke vrienden tonen hun loyaliteit op hun eigen manier. Die hoef je ook nie... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je hebt vandaag maar weinig te klagen. Je hebt leuk contact met je vrienden en ook op je werk gaat het je voor de wind. Geweldig! Probeer echter wel w... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Je moet je zaakjes goed voor elkaar hebben, want je zou binnenkort goed in de slappe was kunnen komen te zitten. Het zou jammer zijn als je dat zou ve... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Schroom je niet om je waardering voor een ander te laten blijken. Het is niet alleen een goede eigenschap, die ander zal zich er ook veel beter door v... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is niet onverstandig om eens naar de wijze raad van je ouders of andere wijze mensen te luisteren. Zij kennen je immers het beste van iedereen. Je... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Besteed eens wat aandacht aan een goede vriend of vriendin. Hij of zij heeft wat geruststelling nodig. Jij bent de aangewezen persoon om te zorgen voo... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Iets kan je vandaag tot het inzicht brengen dat je niet altijd op het eerste de beste aanbod in moet gaan. Er kan vandaag iets veranderen in jouw leve... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Een collega probeert je voorbij te streven en nog wel over jouw rug ook. Wees dus op je hoede en ga uit van je eigen kwaliteiten. Ga niet mee in het s... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Het zou bevorderend werken voor de werksfeer om eens wat meer respect te tonen voor je collega's. Ze vinden je soms erg bot en dat wordt je niet in da... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Je hebt wat onenigheden met je partner. Probeer zo diplomatiek mogelijk te handelen, dan kunnen jullie misschien vrede stichten. Blijf dus niet te lan... Lees verder »


Emmy is beschikbaar
 •   Toestel 6006
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Emmy
X
Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Astrid