Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag maandag 20 augustus 2018

Horoscoop vandaag

maandag 20 augustus 2018 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Je bent er meer dan normaal op gebrand je eigen weg te gaan en daarbij je eigen tempo te volgen. Op zich is dit een gezond streven naar autonomie. Dat... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Wanneer jij nu een goede financiële kans ziet, ga er dan op af. Het is het juiste moment om een zakelijke overeenkomst te sluiten. Of misschien verand... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Je zult merken dat fel licht je vandaag meer dan normaal irriteert. Jouw gevoelsleven staat vandaag op de agenda van het universum. Je voelt alles wat... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je hebt die ene situatie goed opgelost en je hebt ook het een ander bereikt wat de mensen om je heen nooit hadden verwacht. Jij bent er in ieder geval... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

"Always look on the bright side of life" zou voor vandaag iets te hoog gegrepen kunnen zijn. Toch zit er een wijze les in, in die zin dat het belangri... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je zit al een tijd in hetzelfde ritme en het komt je eigenlijk een beetje de neus uit. Helaas ben jij degene die dat niet onder ogen wil zien. Wanneer... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Vind je jezelf te dik geworden? Vandaag neem je kennis van een manier om af te vallen die je aanspreekt. Deze methode zal geen wondermiddeltje zijn, m... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Wanneer je iets wilt bereiken, is dit hét moment om diegene aan zijn of haar jasje te trekken. Wees dit keer niet zo bang om hulp te vragen en ga er g... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Op tijd komen lijkt vandaag erg moeilijk te zijn. Je valt van het een in het ander en wordt er zelfs dol van. Het kan goed zijn om eens te bekijken of... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Probeer constructief te zijn in je kritiek. Pas vandaag vooral op met kritische opmerkingen die je maakt. Je zou scherper uit de hoek kunnen komen dan... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Waarschijnlijk loop je al te lang op je tenen. Sta eens stil bij jezelf. Je zou kunnen ontdekken dat je de laatste tijd aan zelfoverschatting lijdt. N... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Beleefd zijn is in een heleboel situaties verstandig. Je kunt echter ook te beleefd zijn en mensen kunnen je daardoor zelfs gaan wantrouwen. Ook zijn... Lees verder »


Maité is beschikbaar
 •   Toestel 3444
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Maité
X
Raymonda is beschikbaar
 •   Toestel 1324
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Raymonda