Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag woensdag 21 augustus 2019

Horoscoop vandaag

woensdag 21 augustus 2019 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Vandaag ga je de sportieve toer op, Ram! Maar dat doe je niet alleen. Je troont je liefste of een vriend(in) mee om jou gezelschap te houden. Daarna s... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Het valt je vandaag allemaal niet zo mee. Een uitnodiging valt in het water, of een bezoekje uitgesteld, waarop je toch zo gerekend had. Daarbovenop k... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Je had het al aangevoeld dat je sommige (juridische) documenten in de gaten moest houden en vandaag wordt dat nog eens bevestigd. Een oude rekening ge... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Samen met familie of vrienden organiseer je vandaag een reuzenbarbeque. Het is een welvoorziene klus waar iedereen wat van zijn gading vindt. Je hebt... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Je belt een vriend(in) op om te gaan shoppen. Daar heb je toch zo’n zin in! Dat extraatje dat je toegeschoven kreeg, komt nu van pas. Thuis valt dat n... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Eindelijk komt er schot in een zaak waar je al een poosje zorgen over had. Al wil dat niet zeggen, dat je je greep mag verliezen op de situatie. Het i... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je had allang gesnapt dat het mooie liedje niet kon blijven duren. Je ontwaakt uit een mooie droom. Toch is het niet allemaal zo erg als het lijkt. He... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Jij hebt een droom vandaag. Je hebt zin om spulletjes in elkaar te zetten, of zomaar wat te kliederen met kleurtjes. De vrouwelijke Schorpioen huldigt... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Je hebt alle gegevens bijeen gezocht voor een bepaalde zaak en de pro’s en contra’s tegen elkaar afgewogen, zodat je nu in staat bent om de knoop door... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Je komt in de clinch met een agressieve persoon, of hebt woorden met je partner ten gevolge van een financiële uitgave, waar jij helemaal niet achter... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Je geliefde brengt vandaag op een mooie manier licht in je leven. Geef hem of haar terug wat jezelf ontvangt. Maar een rustig dagje zit er voor jou he... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Op het werk heb je de teugels stevig in handen. Door je ervaring en kennis van zaken heb je een bepaalde situatie volledig onder controle. Het zit je... Lees verder »


Desteny is beschikbaar
 •   Toestel 1736
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Desteny
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia