Horoscoop2018.eu
Horoscoop vandaag donderdag 12 december 2019

Boogschutter horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Boogschutter De boogschutter jaarhoroscoop 2019 schetst een beeld van veranderingen. Wat dat betreft zet het patroon zich ten opzichte van het voorgaande jaar voort. De veranderingen zijn echter wel minder hevig. Op het gebied van liefde en relaties is er werk aan de winkel. Dat geldt ook voor singles die door meer actief te zijn extra kans op succes hebben. De carrière laat een wat drukker beeld zien zonder dat er zich grote wijzigingen voordoen. Dat is wel anders als het gaat om de financiële situatie van de boogschutter. Er is vooral in de tweede helft van het jaar sprake van een financieel gunstige positie. Er lijkt volgens de jaarhoroscoop weinig aandacht te zijn voor de gezondheid en dat is in de loop van het jaar merkbaar. Ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling is de goede weg al ingeslagen en die zet zich voort.

Liefde en relaties 2019

Het jaar 2019 is volgens de jaarhoroscoop voor de boogschutter een jaar waarin er een actieve houding nodig is. Dit sterrenbeeld dient om succesvol te zijn op liefdesgebied wat meer initiatief te tonen. Dat geldt zowel voor degene met een partner als voor de singles die succesvol willen zijn in de liefde. In relatie tot het gezin, familie en vrienden geldt dat er weinig verandert in de onderlinge verhoudingen. De kans bestaat wel dat er zich nieuwe vriendschappen voordoen. Om de vriendschap verder uit te bouwen, is er ook in dit opzicht een actieve opstelling nodig.

Financiën 2019

De boogschutter jaarhoroscoop 2019 laat zien dat de financiële situatie in het begin van het jaar weinig verandert. Dat is anders als de zomerperiode voorbij is. Dan ziet de financiële positie er pas echt gunstig uit. Het is niet helemaal duidelijk wat daarvan de oorzaak is. Mogelijk is het een blijvende verandering door een plotselinge inkomenstoename. Of er komt vanuit een onverwachte hoek een financiële meevaller.

Carrière 2019

De carrière van de boogschutter is in 2019 volgens de jaarhoroscoop niet onderhevig aan veranderingen. Dat betekent niet dat er op dat vlak helemaal niets te gebeuren staat. De werkdruk neemt bijvoorbeeld wel toe. De boogschutter lijkt extra taken naar zich toe te trekken die de werkdruk alleen maar doen toenemen. Dat heeft wel zijn weerslag op het persoonlijke leven en met name het gezinsleven. Pas dus wel op.

Gezondheid 2019

De gezondheid van de boogschutter laat in de tweede helft van het jaar wat meer klachten zien. Dat heeft volgens de jaarhoroscoop onder meer te maken met het voorbijgaan aan kleine kwaaltjes die zich al eerder voordoen. Trek op tijd aan de bel, want als er geen aandacht voor is, heeft dat verdere gevolgen voor de gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

De boogschutter heeft zich in het afgelopen jaar goed ontwikkeld op persoonlijk vlak. De jaarhoroscoop 2019 laat zien dat dit sterrenbeeld op dat pad blijft lopen. De boogschutter zal nog verwonderd zijn over mensen uit de omgeving die om advies komen vragen. Als ervaringsdeskundige weet dit sterrenbeeld in veel situaties raad. Aan het einde van de jaar is het weer tijd om de zelfontwikkeling verder op te pakken. Bijvoorbeeld op het gebied van educatieve doeleinden.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sissy is beschikbaar
 •   Toestel 1515
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sissy
X
Zeliha is beschikbaar
 •   Toestel 1669
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Zeliha